Tervetuloa ostoksille!

Puoti avoinna TI-TO klo 11.00-17.00 ja LA klo 10.00-14.00. Muina aikoina palvelemme mielellämme sopimuksen mukaan.

Etusivu

Tervetuloa Taina’s Style -verkkosivustolle!

Olemme Lieksalainen naisten vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut yritys, jonka valikoimissa väreillä ja yksilöllisyydellä on väliä!

Tilaamme tuotteet pienissä erissä, näin valikoima pysyy yksilöllisenä. Myös vaihtuvuus on nopeaa, sillä tuotteita saapuu puodille lähes viikoittain. Kokovalikoima on laaja, malleista riippuen tuotteita löytyy XS – 5XL väliltä.

Uskomme vahvasti henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, ja meille asiakas tulee ikään kuin kylään. Takin saa halutessaan jättää naulaan, ja tuoleilla voi väliin istahtaa ja lepuuttaa jalkojaan. Uusi osoitteemme on myös esteetön, eli asiointi on vaivatonta vaikka pyörätuolilla.

Viihtyisä sovitushuone

Myös sovitustilanteesta on tahdottu tehdä miellyttävä kokemus. Meillä ei ole pieniä koppeja, vaan sohvalla varusteltu huone. Sinne mahtuu hyvin vaikka yhdessä kaverin kanssa ihastelemaan uutuuksia. Ja totuttuun tyyliin teemme myymiimme vaatteisiin tarvittavat korjausompelut, joskus jopa asiakkaan odotellessa.

Palvelua myös sopimuksen mukaan!

Kiinteiden aukioloaikojen lisäksi palvelemme mielellämme myös sopimuksen mukaan. Olitpa tulossa yksin, yhdessä kaverin kanssa, tai vaikka ryhmänä, varaamme teille mielellämme oman ajan. Silloin koko puoti on ainoastaan teidän käytössänne.

Tervetuloa positiivisen palvelun puodille!


Tainan blogi

Tilaa uutiskirjeemme, ja pysyt ajan tasalla!


Kirjoitukset

Yksilöllisyys etusijalla

Puodin valikoimissa suuri rooli on omalla maahantuonnilla. Ostoilla käydään mahdollisuuksien mukaan Ranskassa paikan päällä, ja täydennyksiä tehdään pitkin vuotta verkon kautta. Toki toimittajissa on myös kotimaisia valmistajia, ja tuotteita tulee suomen lisäksi muistakin pohjoismaista. Jokaiselta toimittajalta tilauksia tehdään aina pienissä erissä. Tilaukset ovat näin ollen aikaa vieviä, mutta sillä taataan tuotteiden yksilöllisyys, kun samaa vaatetta…

Värillä on väliä, pidätkö punaisesta!

Oletko tietoinen, että värit vaikuttavat käyttäytymiseemme niin luonnon, sisustuksen, kuin vaatetuksenkin kautta? Väreistä saamme monenlaista energiaa, ja myös käytöstämme voidaan ohjailla värien avulla. Jos tämä tuli sinulle yllätyksenä, niin kannattaa olla kuulolla. Tulen jatkossa kertomaan perusväreistä kaiken tämän. Oletko sinä punaisen ystävä! Perusväreistä punainen on se, joka lataa energiaa kantajalleen. Jos tunnet tarvetta puskea jossain…

Viimeisimmät postaukset

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close